Acando utses till Microsoft Country Partner of the Year 2019 i Sverige

  7 juni 2019

  För mer information vänligen kontakta:

  Per Okdahl, Microsoft Partnership Manager, +46 (0)725 22 3427, per.okdahl@acando.com
  Anna Ohlsson, Head of Marketing and Communications, +46 (0)70 413 4179, anna.ohlsson@acando.com
  Lena Ottosson, Marketing & Communication Director, CGI i Sverige, +46 (0)760 497 562, lena.ottosson@cgi.com

   

  Vi kan stolt meddela att Acando (numera en del av CGI) har vunnit utmärkelsen Microsoft Partner of the Year Award 2019 i Sverige. Acando har utmärkt sig bland ett stort antal duktiga svenska partners genom att påvisa framstående egenskaper inom innovation och implementation av kundlösningar baserade på Microsoft-teknik. Utmärkelser presenterades igår av Microsoft inom flera kategorier där vinnarna är utvalda från mer än 2900 deltagare från 115 länder över hela världen.

  ”Vi är väldigt stolta över det här priset. Det visar att vårt sätt att driva innovation och det arbete vi gör tillsammans med våra kunder skapar konkret nytta. Att vi har blivit utvalda bland Microsofts partners här i Sverige är också en bekräftelse på våra duktiga medarbetares engagemang och expertis”, säger Pär Fors, VD för CGI i Sverige.

  Acando uppmärksammas för att tillhandahålla förstklassiga lösningar och tjänster samt för sitt höga engagemang som partnerföretag till Microsoft Sverige.

  ”Vi är hedrade över att tilldela Acando utmärkelsen som årets Microsoft-landspartner i Sverige”, säger Gavriella Schuster, Corporate Vice President, One Commercial Partner, Microsoft Corp. ”Acando har utmärkt sig som en exemplarisk partner genom att påvisa anmärkningsvärd expertis och innovation för att hjälpa kunder med möjligheter att nå längre.”

  Microsoft Partner of the Year Awards tilldelas Microsoft-partners som det senaste året har utvecklat och levererat exceptionella lösningar baserade på Microsoft-teknik.

  Om Acando:
  Acando är ett konsultföretag med lika delar teknisk spetskompetens och insikt i mänskliga beteenden - innoverar, effektiviserar och mobiliserar organisationer till hållbar förändring. Med 2 100 anställda i fem länder omsatte Acando 2,8 miljarder under 2018. I maj 2019 förvärvades Acando av CGI, ett av världens ledande IT- och affärstjänsteföretag med 77 000 medarbetare och verksamhet över hela världen, och avnoterades därmed från Nasdaq Stockholm.